Behandeling
 
energetische behandeling groningen
 

Eerste energetische (magnetische) behandeling

De eerste behandeling bestaat uit een intake, dan bekijkt Bert samen met jou waar je klacht vandaan komt en geeft hij een eerste energetische (magnetische) behandeling. De energetische behandeling wordt tijdens vervolgbehandelingen voortgezet afhankelijk van de klacht. Langdurige klachten vergen vaak meerdere behandelingen.

Enkele veelvoorkomende klachten die energetisch goed te behandelen zijn: hoofdpijn, artrose, reuma, stress, burn-out, depressie, moe zijn, hoogsensitief zijn (HSP), lusteloosheid, rouw, onrust, huidproblemen, maag-darmklachten en herstel na operatie. Maar ook tal van andere klachten kunnen met energetische healing worden behandeld. Neem gerust contact op om te informeren wat magnetiseren voor het oplossen van jouw klacht kan betekenen.

 

Persoonlijke ontwikkeling
Het onderzoeken waar je klacht vandaan komt heet een inzichtelijk consult. Onderzocht wordt waarom je leven op de een of andere manier stagneert.

  magnetische behandeling
Iedereen heeft weleens een periode van stagnatie in zijn of haar leven. Je leven zit vast, en toch wil je verder. Welke kant moet ik op met mijn leven? Hoe krijgt mijn bestaan, mijn relatie of mijn werk weer zin? Tijdens het inzichtelijk consult wordt gezocht naar antwoorden op de vragen waar je mee worstelt. Weten waarom je bent vastgelopen, is het begin van de oplossing.

 

Magnetiseren
Tijdens een behandeling zit je op een stoel of lig je op een behandeltafel. Je houdt je kleren gewoon aan. Bert Steendam, de magnetiseur, brengt zijn handen op of vlak boven het lichaam (magnetiseren). Als je niet aangeraakt wilt worden, dan kun je ook zonder lichamelijk contact behandeld worden.

 

Genezende (magnetische) energie ervaren
Tijdens de behandeling kun je lichamelijke en geestelijke sensaties (warmte, kou, tintelingen, ontspanning en dergelijke) ervaren. Ook als je niets waarneemt, kun je het effect later voelen. Na de behandeling kunnen je klachten zelfs tijdelijk verergeren door de genezende energie die aan het werk is. Na de behandeling is het goed om het even rustig aan te doen en voldoende zuiver water te drinken.

 

Hulpmiddel voor thuis
Na de behandeling geeft Bert je zo nodig iets mee naar huis om de werking van de behandeling te verlengen. Als hulpmiddel maakt hij o.a. gebruik van de metaaltherapie (ontwikkeld door Jelle Veeman). De metaaltherapie maakt gebruik van het vermogen van metalen om energie vast te houden. Zoals metaal magnetisch wordt door er een elektrische stroom doorheen te laten lopen, zo kunnen metalen ook worden opgeladen met helende energie als een batterij. Thuis kun je er op elk gewenst moment genezende energie aan onttrekken. Bert maakt ook gemagnetiseerde olie. Deze olie, bestemd voor uitwendig gebruik bevat zuivere plantaardige en minerale oliƫn en bevordert de genezing.