Over Bert Steendam
 
energetische behandeling groningen
 

Bert Steendam magnetiseur

Bert Steendam (1959) uit Groningen is energetisch therapeut en geeft healings. Naast dit werk als energetisch therapeut (healer) is hij ook al ruim 25 jaar werkzaam als huisarts. Hij heeft ruime ervaring in zowel de Oosterse als Westerse geneeskunst. Bekijk de cv Bert Steendam. Interview Dagblad van het Noorden 3-2-2018

Energetisch Therapeut
Mede door aansporing van enkele ervaren genezers en paragnosten uit Azië en Nederland, heeft hij zich de afgelopen jaren verdiept in deze, meer spirituele materie. Inmiddels is hij afgestudeerd als Energetisch Therapeut aan de Hogeschool Geesteswetenschappen in Utrecht.

  energetische behandeling

Anderen over de energetische behandelingen door Bert Steendam:

Telefonische eerste behandeling nieuwe client Okke: Bedankt voor je behandeling. Ongelofelijk wat voor uitwerking behandeling en het buisje op me hebben gehad. Het buisje had ik onder mijn kussen gelegd en gisternacht werd ik exact om 3.00 wakker, helemaal bezweet en ik voelde de energie door mijn lichaam gonzen en stromen. Het maakt een licht draaiende beweging in mijn onderbuik. (Vermoedelijk 2e Chakra?) Verder voel ik steeds meer het dove gevoel wegtrekken uit die dove plek rechts boven mn heup. De rugklachten zijn sterk aan het afnemen. Ongelofelijk , Dus nogmaals bedankt !

Nienke: "Al meer dan een jaar kom ik bij Bert Steendam.
De eerste ontmoeting was bij mijn huisarts en ik voelde dat Bert een bijzondere arts was. Met al mijn beperkingen kom ik nu ongeveer iedere vier tot zes weken bij hem. We praten over wat mij bezighoudt en mijn pijnen.
Heel wonderlijk, maar na de behandeling, ik val daar vaak bijna in slaap, wordt het heel warm, vooral op de plekken waar ik erg veel pijn heb. Na de behandeling kan ik er lichamelijk en geestelijk weer een tijdje tegen."

Matthijs: "De energetische behandelingen geven mij een aanzienlijke verlichting van de pijn, onder andere in mijn kniegewrichten (jicht). Voor herhaling vatbaar!"

Jaqueline: "Na iedere behandeling van Bert Steendam ga ik weer met nieuwe inzichten naar huis. Ik heb tot nu toe veel gehad aan de metaforen die hij inzet tijdens onze sessies. Wanneer Bert zich met mij verbindt, voel ik soms letterlijk waar eventuele blokkades zitten. Daar waar ik in mijn dagelijkse leven soms even vastloop, is Bert niet alleen mijn klankbord, maar weet hij mij ook weer in beweging te krijgen!"

Harmen: "Ondanks dat ik in het verleden niets moest hebben van “het hokes-spokes gedoe”, ben ik via een reumatoloog bij Bert Steendam terecht gekomen. Vooral omdat hij arts is, gaf mij dat extra vertrouwen. Vanaf het begin leerde ik mij te ontspannen en na afloop merkte ik dat mijn urine veel donkerde was. Ik had het gevoel dat ik van binnen gereinigd was. Ook de heel rustige manier van behandelen spreekt mij echt aan en geeft mij veel vertrouwen."

Edith: "Ik had erg veel last van pijn onderin mijn rug en was al geruime tijd onder behandeling van een manueeltherapeut. Ik deed trouw de opgedragen oefeningen, maar helaas zonder resultaat. Toen Bert Steendam mij voorstelde een behandeling te geven, ging ik daar graag op in. Ik was vooral nieuwsgierig naar wat het met mij zou doen. Enkele uren na de behandeling merkte ik tot mijn verbazing dat de rugpijn veel minder was en de dag erna zelfs verdwenen was. Het is nu 3 jaar later en de pijn is nooit meer teruggekomen. Ik gun iedereen deze ervaring!"